Vi skal hjelpe folk med å håndtere hverdagslige utfordringer bedre.

Om Cope

Hverdagsproblemer kan plutselig oppstå, men ventetiden for å få snakket med psykolog er ofte lang. Med Cope kan du snakke med en psykolog raskt fra mobilen din - enten du er hjemme, på hytta eller i utlandet.

Vi er en digital psykologtjeneste utviklet av CoperioSenteret AS, en bedrift som ble stiftet i 2003. Våre psykologer har daglig samtaler med studenter, ungdommer og voksne. De har bred erfaring med hverdagsutfordringer og psykiske lidelser og som rammer folk i alle aldre. Alle våre psykologer er autoriserte av Helsedirektoratet og medlemmer av Norsk Psykologforening. De arbeider utelukkende etter evidensbaserte metoder og tilpasser ethvert behandlingsprogram individuelt til deg. Evidensbasert metode kalles også kunnskapsbasert metode. Det betyr at vi lytter til dine ønsker og behov og bruker anerkjent forskning og erfaring for å hjelpe deg.

Trenger du akutt hjelp?
Er du suicidal eller står du midt oppi en livskrise der det kan være fare for ditt eget liv eller andres liv og helse? Ikke bruk Cope. Ring 113 (ambulanse) eller 116 117 (legevakt). Du kan også ringe krisetelefonen til Mental Helse på 116 123.

Teamet